Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O nebunie de culoare,aroma si parfum....migalosi la cules dar merita.....
Am cules fragii cu mare bagare de seama,sa nu-i strivesc .Zaharaul cu apa le-am pus pe foc intr-o cratita cu fundul mai gros si am lasat sa dea in 2-3 clocote,apoi am pus fragii si am redus focul la mic.Cand au inceput sa faca spuma,cu o lingura am adunat spuma formata.Ca sa vad daca-i suficient de legata am luat o lingurita din dulceata am pus-o intr-o farfuriara si am lasat sa curga siropul din lingurita,daca picaturile cadeau la interval mai mare asta insemna ca e suficient de legat.Am adaugat sarea de lamaie si am mai alsat 5 min sa fiarba.Apoi am luat cratita de pe foc,am strans spuma care s-a mai format si am pus dulceata in borcanele.Am pus capacul la borcane si le-am invelit cu un prosop,sa se raceasca pana a doua zi,cand le voi depozita in camara.
1
n-a fost nevoie sa spal fragutele,care si asa sunt destul de sensibile si fragile....
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult