Dulceata de gutui a la Nico

de nico15 in Dulceata / Gem, 20 Feb 2011 | 6534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •      1 ½  farfurie adanca cu varf de gutui rase
  •      1 ½ kg  zahar
  •      1 cana de apa(250ml)
  •      1 lamaie
  •     2 batoane de scortisoara



Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de gutui a la Nico:

Gutuile se curata de coaja si se dau pe razatoare se stropesc cu zeama de lamaie sa nu isi schimbe culoarea,


Separat se pune pe foc intr-o cratita mai mare si mai adanca, zaharul cu apa se pun pe foc, pentru a se topi zaharul.

Cand acesta este topit se adauga si gutuile rase si se lasa sa scada. Am adaugat si doua batoane de scortisoara, eu am lasat aproximativ o ora. Se va verifica daca este legata bine dulceata, dupa care daca are concentratia necesara se ia de pe foc si se vor umple borcanele.

Din aceasta compozitie mie mi-au iesit 5 borcane a 300 grame.



Pofta Buna.











 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de gutui a la Nico" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 10:35

sa-mi trimiti si mie un borcan par avion

adry88 1

16.06.2011, 15:53

bun

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Urși de mamaliga cu branza

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de gutui