Dulceata de kiwi

de mimmi in Dulceata / Gem, 13 Iul 2011 | 4187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g kiwi
  • 150 g zahar brun
  • sucul de la o lamaie 
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de kiwi:

Curatam kiwi de coaja,il spalam si il taiem felii.


Punem feliile de kiwi intr-un bol,turnam peste zaharul si sucul de la lamaie.


Lasam 1-2 ore sa se formeze siropul,dupa care punem compozitia intr-o cratita la foc mic.


Lasam sa fiarba pana se leaga ( cand picurul de pe lingura se alungeste ca si un fir).


Spor la treaba !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

13.07.2011, 18:31

diaconta 1

13.07.2011, 19:09

imi plac kiwi,dar nu am incercat niciodata dulceata

mimmi 1

14.07.2011, 11:55

Si la mine e prima data cand incerc si imi place mult....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de trandafir