Dulceata de piersici albe

de ianculubita in Dulceata / Gem, 12 Iul 2013 | 7915 vizualizari

 

Sincera sa fiu este pentru prima data cand vad asa ceva si m-am grabit sa pun delicioasa fructa parfumata la borcanel.

 

INGREDIENTE

  • 2kg de piersici cantarite fara samburi
  • 11/2kg zahar
  • 1/2lamaie
  • 1anason stelat sau un baton de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici albe:

In vas punem fructele spalate curatate de samburi impreuna cu zahar si anason,lasam cateva ore sau de seara pana dimineata,apoi punem pe foc si lasam sa fiarba la foc mare adunand spuma formata,timp de 3-40min;

cand e aproape gata,stoarcem lamaia,scoatem anasonul si punem fierbinte in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici albe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

12.07.2013, 21:03

O dulceata foarte buna si plina de aroma

ianculubita 1

13.07.2013, 13:48

Ancutsa 1

31.01.2020, 16:43

Aromata si buna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici