Dulceata de portocale - dulce foc

de cccris in Dulceata / Gem, 5 Feb 2010 | 17654 vizualizari

COMENTARII (10)

Bunica 1

05.02.2010, 20:16

Bravooooo! E dulceata, e delicioasa ! Daca mai e si de portocala cu atat mai bine.

Oana 1

05.02.2010, 20:48

Mmmm, si masina mea de paine stie sa faca din asta, dar nu am cantar sa cantaresc...arata extraordinar de bine!!!!!

cccris 1

05.02.2010, 21:05

Pai poti pune cam 5 -6 portocale mari cu 500 de zahar. Important e sa nu stropeasca masina cind amesteca portocalele. Pui mai putin si, daca vezi ca merge, mai adaugi cit se poate. Si eu am facut la fel. A umplut 2 borcane normale de gem.

Pasiune pentru bucatarie 1

05.02.2010, 21:15

vreau si eu un borcanel pentru pancakes

cccris 1

05.02.2010, 21:26

Am unul in frigider

susu 1

06.02.2010, 17:27

Foarte buna. Imi place dulceata de caise portocale. Cris daca nu am masina de paine cum o pot face?

cccris 1

06.02.2010, 22:04

La aragaz la focul mic mic si sa amesteci din cind in cind sau, idee de la mama, la cuptor la foc potrivit, cred. Ideea e ca nici masina de piine nu face o temperatura f mare si dureaza cam 1,30h programul. Si poti folosi ce cantitate de portocale vrei (cit te tine rabdarea sa tai feliute feliute), iar zahar cam cu 100gr mai putin (asa am observat eu prin retetele de la masina). Mai e treaba cu racitul in borcane care se zice ca e foarte important ca sa-ti reziste.Eu il tin in frigider ca oricum e mincat foarte repede. Si pe bune e extrem de dulce.

cccris 1

06.02.2010, 22:09

apropo, se gaseste zahar gelifiant si se face mai usor. Eu folosesc zahar brut, daca tot o fac eu in casa sa fie cit mai natural posibil.

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:15

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de zmeura fara samburi