Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am mancat anul trecut de la matusa mea din Valcea...Am cerut reteta,iar anul acesta am trecut la treaba!
Rosiile se spala bine, apoi se oparesc si se decojesc;
Se curata de seminte ( cat poti de bine!) si se taie cubulete, nu prea mici;
Se aseaza intr-o cratita cu peretii grosi;
Se adauga zaharul si lasi sa se topeasca( cca 20 min)
Pui cratita in cuptorul incalzit si o lasi 90 min;
Iei cratita din cuptor si o pui pe aragaz la foc mic pentru inca 60 minute, amestecand din cand in cand,sa nu se lipeasca; faci acest lucru,deoarece lasa foarte multa zeama si in cuptor scade greu!
Cand incepe sa se lege, adaugi romul si lasi la fiert inca 15 min;
Pui dulceata in borcane si lasi la dunst uscat;
E putin mai migaloasa si iese cantitate mica (3 borcane de 400 g),dar merita!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult