Gem de capsuni Dukan

de Heracleea in Dulceata / Gem, 5 Iun 2013 | 7810 vizualizari

 

Credeati ca daca sunteti la dieta nu puteti manca gem? :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de capsuni
  • 100 ml apa
  • 5-6 linguri indulcitor (sau dupa gust)
  • 1 plic gelifiant
  • un varf de cutit conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de capsuni Dukan:

Capsunile se spala bine si se curata de codite. Deasupra se presara o lingura de indulcitor. Se pun la fiert cu 100 ml. apa.


Se lasa sa scada, dar atentie sa nu se prinda de fundul oalei. Intr-un castronel amestecati indulcitorul cu gelifiant si conservant, apoi adaugati peste fructe la finalul fierberii. Mai tineti pe foc 1 min. si dati deoparte. Intre timp pregatiti borcanele - acestea trebuiesc spalate si scurse bine. Scufundati capacele in apa clocotita. Cand gemul este gata, turnati-l fierbinte in borcane, puneti celofan si infiletati capacul.


Rasturnati borcanul cu susul in jos si lasati sa se raceasca. E un deliciu ce nu cred ca va rezista in borcan prea multe zile!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de capsuni Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

05.06.2013, 20:00

Bun

gio 1

05.06.2013, 20:43

adry88 1

05.06.2013, 21:44

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Căpșuni făcute dulceață/gem - Panacris