Dulceata de trandafiri

de ianculubita in Dulceata / Gem, 4 Iun 2011 | 4250 vizualizari

 

Am cautat aceasta reteta,in ideea ca fetele tinere au gasit o reteta mai deosebita dar am ramas dezamagita;doamnelor,fetelor,IN NUMELE TRANDAFIRULUI,va rog,va implor,nu mai adaugati indulceata,scortisoara sau cuisoare;va rog sa ma iertati,dar este inadmisibil ca sa fie amestecata aceasta savoare,acest minunat parfum de trandafir cu scortisoara sau cuisoare,cand le puteti folosi la alte retete mai potrivite.

 

INGREDIENTE

  • 1kg de zahar
  • 1l de apa
  • 300g de petale de trandafir gata pregatite
  • 1lingurita de sare de lamaie
  • 2lingurite de zahar
  • zeama de la 1lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de trandafiri:

Petalelor de trandafir li se taie portiunea alba de la capat,se freaca foarte bine pana capata o culoare rosiatica cu lingurita de sare de lamaie si cele doua lingurite de zahar,apoi se pune vasul in frigider;


se face siropul din apa cu zahar la foc mare,se spumuieste iar cand a ajuns la consistenta siropului de dulceata(picatura nu se dizolva in apa),se adauga petalele;


se amesteca tot la foc mare,se adauga sucul de lamaie si dupa 5min.se opreste focul;


se pune fierbinte in borcane si se tin in patura pana a doua zi cand se eticheteaza si se depoziteaza in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de trandafiri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MIUTA 1

04.06.2011, 23:44

Am mancat dar nu am facut niciodata.Ma tenteaza sa fac.
Trebuie petale speciale sau pot folosi petale de la orice trandafiri?
Dulceata ta arata super bine,imi place

mihaelaM 1

04.06.2011, 23:47

nu Miuta trebuiesc petale speciale,dar daca te hotarasti sa faci ,fa cat mai ai timp ca se trec

aziz 1

05.06.2011, 07:21

ce minunatie..ce aroma...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise cu portocale si migdale