Gem de visine cu zmeura si menta

de susu in Dulceata / Gem, 1 Iul 2013 | 3116 vizualizari

 

o combinatie minunata si o aroma deosebita datorita zmeuricii

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine (750 gr fara samburi)
  • 275 gr zmeura(un pahar mare de plastic)
  • 1 lamaie
  • 500 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de visine cu zmeura si menta:

Visinele fara samburi se acopera cu zaharul si se dau la rece pentru cateva ore. O parte din ele se mixeaza si restul se lasa intregi. Punem pe foc sa fiarba si dupa cateva minute adaugam lamaia si zmeura mixata partial sau zdrobita cu furculita. Puteti pune doar 300 gr zahar peste fructe si dupa ce a scazut vedeti daca se leaga sau mai trebuie zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de visine cu zmeura si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Dya Daniela Andrei 1

01.07.2013, 12:12

Minunat!

Simona, menta da un gust minunat dulcetei! Am facut si eu dulceata de visine cu menta! Merita incercata!

susu 1

02.07.2013, 08:13

Dya menta este pentru decor insa am folosit-o la celelalte gemuri cu visine, ii da un fresh deosebit si merge de minune visina cu menta insa aici am vrut sa fie zmeura regina, sa nu-i taie gustul binenteles ca poti pune si menta daca vrei

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 06:49

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Napoleon
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 01

    MI