Gem de visine cu zmeura si menta

de susu in Dulceata / Gem, 1 Iul 2013 | 3202 vizualizari

 

o combinatie minunata si o aroma deosebita datorita zmeuricii

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine (750 gr fara samburi)
  • 275 gr zmeura(un pahar mare de plastic)
  • 1 lamaie
  • 500 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de visine cu zmeura si menta:

Visinele fara samburi se acopera cu zaharul si se dau la rece pentru cateva ore. O parte din ele se mixeaza si restul se lasa intregi. Punem pe foc sa fiarba si dupa cateva minute adaugam lamaia si zmeura mixata partial sau zdrobita cu furculita. Puteti pune doar 300 gr zahar peste fructe si dupa ce a scazut vedeti daca se leaga sau mai trebuie zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de visine cu zmeura si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Dya Daniela Andrei 1

01.07.2013, 12:12

Minunat!

Simona, menta da un gust minunat dulcetei! Am facut si eu dulceata de visine cu menta! Merita incercata!

susu 1

02.07.2013, 08:13

Dya menta este pentru decor insa am folosit-o la celelalte gemuri cu visine, ii da un fresh deosebit si merge de minune visina cu menta insa aici am vrut sa fie zmeura regina, sa nu-i taie gustul binenteles ca poti pune si menta daca vrei

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 06:49

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gem de visine