Dulceata de visine

de MIUTA in Dulceata / Gem, 23 Iun 2011 | 1882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg visine
  • 2 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Se spala visinele in apa rece.Se scot samburii iar visinele se pun in cratita in care facem dulceata.Peste visine punem zaharul si amestecam usor.Se lasa visinele cca 4 ore sa stea cu zaharul timp in care mai amestecam.


Eu nu pun lamaie nici vanilie imi place sa ramana cat se poate cu aroma minunata de visine.


Se pune cratita pe aragaz la fiert.Din cand in cand luam spuma care se face deasupra.


Dulceata este gata in maxim 4 ore de fiert la foc potrivit spre mic.


Se verifica daca este gata cu o lingura,luam suc si lasam sa curga in cratita.


Daca curge ca apa dulceata nu e gata.Daca curge fir atunci se poate pune in borcane.


Oricum dupa racire se ingroasa mai tare.


Se pune in borcane curate si infierbantate in cuptor.


Se lasa sa raceasca in borcane fara capac sa faca pojghita.


A doua zi se pun capacele si se duc in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

24.06.2011, 07:25

mmmm ce buna este arata prea bine

adry88 1

28.06.2011, 16:38

Lau 1

01.07.2011, 17:04

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata din petale de trandafir