mmmmmm, ce bun.....! Sa stii ca si eu anul asta sunt tentata de gelfix.....sau Margaritarul care l-ai folosit si tu....! Super dulceata, este preferata mea...! Pupici!
astazi am cumparat visine si maine dimineta trec la pregatirea dulcetei ,dar fara gel fix fiecare este liber sa foloseasca si sa consume ce doreste pentru ce esti harnicuta
sa-l verifici neaparat,draga mea....anul trecut am facut si eu experienta asta cu dulceata de capsuni...am pus 2 kg de fructe si un kg de zahar, mi-am spus ca sunt dulci fructele si....mi-a facut floare(specific...de vreo 10 ani folosesc numai geliezucher nemtesc 1:1)...anul asta am folosit gelfix 2 in 1 si 3 in 1,depinde de dulceata fructelor...parca-mi place mai mult...e dulce cat doresti...te puuup
Kamy,nu cred ca o sa apuce multe zile,e prea bun am sa-l folosesc la deserturi.
Sa stii ca m-am gandit si eu la faptul ca am pus mai putin,vom vedea.
Cu gelfix ai mai multe optiuni
incerc sa fiu si eu de acord cu acest component al unei dulceti sau gem dar eu intreb asa;daca vei folosi gemul sau dulceata la o prajitura pe care trebuie sa o bagi la cuptor si are in componenta ei si acest fel de gem ce crezi ca sa intampla?va mai ramane in compozitie sau se lichefiaza?