Dulceata de visine

de ianculubita in Dulceata / Gem, 21 Iun 2013 | 3321 vizualizari

 

Aceasta dulceata e una din preferatele mele si abia astept sa fac papanasi!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de visine
  • 2 kg de zahar
  • 1 baton de vanilie
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Fructele spalate, curatate de samburi, le punem in vas cu zahar, amestecam si lasam 1-2 ore sa-si lase sirop. Punem apoi vasul pe foc, impreuna cu batonul de vanilie taiat in doua pe lung. Lasam sa fiarba incet pana adunam toata spuma ce se formeaza, dupa care dam focul tare supraveghind vasul (eu l-am scapat putin), inca 30-40 minute. Facem proba sa vedem daca este legata suficient, scoatem vanilia, adaugam zeama de lamaie, amestecam si punem fierbinte in borcane curate, infiletam capacele, tinem borcanele cu gura in jos un timp apoi le depozitam la camara.

TIPS-URI

1

pentru proba la gem sau dulceata,punem intr-un castronel o lingura de dulceata iar castronelul la frigider iar dupa 15min sau mai mult observam daca dulceata este legata sau mai trebuie fiarta

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

adry88 1

21.06.2013, 22:53

ce buna este!

ianculubita 1

22.06.2013, 13:51

Va dau de stire cand fac si clatitele si papanasii!!

Bya Ralu 1

24.06.2013, 00:49

bunnn

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole, de post
  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine