Dulceata de zmeura

de -Miti- in Dulceata / Gem, 20 Aug 2011 | 5687 vizualizari

 

Zmeura si mai ales dulceata de zmeura e nelipsita de la noi, n-ar strica sa ascund vreo cateva borcane caci in ritmul asta nu mai prind ele nici toamna. Cand e vorba de zmeura imi place sa folosesc gelfix, ii pastreaza aroma si culoarea mai bine si prefer 2:1 fiindca nu imi plac gemurile prea dulci.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de zmeura
  • 500 gr zahar
  • 1 pachet gelfix 2:1
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de zmeura:


Se clateste zmeura cu apa pana scapam de impuritati.


Continutul plicului gelfix se amesteca impreuna cu 2 linguri de zahar ,se pune peste zmeura,se amesteca usor.


Se pune la fiert pana da in clocot si se ia spuma care se formeaza.Spuma se ia tot timpul.


Dupa ce a inceput se fiarba,se ia deoparte si se amesteca impreuna cu restul de zahar.


Se pune inapoi pe foc si cand incepe sa fiarba se mai lasa numai un minut.


Se pune dulceata in borcanele sterilizate,se infileteaza bine capacele si se intorc invers pentru cinci minute. In acest fel,va asigurati ca se sigileaza borcanul.


Se pastreaza intr-in loc racoros.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

-Miti- 1

22.08.2011, 09:35

Bucataras Medi 1

22.08.2011, 13:27

wow..................ce mult imi place..............

-Miti- 1

22.08.2011, 22:20

nimic nu se compara cu gemul de zmeura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine