Marmelada de portocale

de Pasiune pentru bucatarie in Dulceata / Gem, 20 Sep 2010 | 5335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 800 g portocale
  • * 1 kg zahar
  • * 750 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marmelada de portocale:

1. Portocalele se curata de coaja(lasand un strat subtire din partea alba) si se pun intr-un vas cu apa rece astfel incat sa le acopere si se lasa 24 de ore(sau peste noapte)A doua zi se pune intr-o cratita 750 ml apa si un kg de zahar si se fierbe siropul 15 min,apoi se adauga portocalele feliate si se mai fierbe 20 de min.Se scot feliile de portocale,se paseaza cu blenderul si se pun in oala.Se fierbe la foc mic pana scade cel putin jumatate din cantitatea initiala.



Puteti verifica daca marmelada este gata punand cateva picaturi pe farfurie(daca atunci cand se raceste nu curge este gata).La sfarsit am adaugat un varf de cutit de conservant si am omogenizat.Marmelada se pune in borcane,se pune un ciolofan,se infileteaza capacul,se intoarce borcanul si se pun in camara



Cantitate

1x720 g,1x320 g

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Marmelada de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

jolygina 1

21.09.2010, 02:06

ce bine arata felicitari

Laly 1

21.09.2010, 17:48

Din asta nu am facut,asa ca o sa iau de la tine o feliuta

Corinuta 1

26.09.2010, 00:28

dai un borcanel?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gem portocale cu nuci