Dulceata de zmeura

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 5 Feb 2013 | 3917 vizualizari

 

Una dintre preferatele mele.Eu am grija de zmeura,primavara o tai,o pregatesc pentru rodit si abia astept sa se coaca.

 

INGREDIENTE

  • o farfurie adanca plina cu varf de zmeura
  • 1 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de zmeura:

Se aduna cu grija zmeura, sa nu fie nici foarte coapta, potrivita, ca sa ramana fructul intreg. Se pun in cratita in care facem dulceata, se adauga zaharul si o lasam pana a doua zi, sa-si lase zeama. A doua zi o punem la fiert la foc domol si avem grija sa ii luam spuma formata. Cand este gata legata (incercam metoda cu picatura, cand incep sa cada rar picaturile de sirop de pe lingurita este gata) o dam de pe foc, invelim cratita cu un servet umed si lasam pana a doua zi sa se raceasca. Se pune in borcane si se pastreaza in camara. Se poate folosi la o multime de prajituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

laura_n 1

05.02.2013, 18:33

delicioasa

Rocsi 1

05.02.2013, 20:11

Ce pofta mi-ai facut..Nu am mancat de multi ani

Merisor 1

05.02.2013, 22:11

Ce buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de zmeura