Dulceata din coaja de pepene verde

de -Miti- in Conserve, 29 Iul 2012 | 2088 vizualizari

 

As mai incerca si o combinatie cu apa de trandafir

 

INGREDIENTE

  • 500 g coaja de pepene
  • 300 g zahar
  • o cescuta de apa
  • 1 lingura scortisoara Kotanyi
  • 1 lingurita nucsoara Kotanyi
  • 1 lingurita ghimbir Kotanyi
  • cateva boabe cardamon crapate
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata din coaja de pepene verde:

Se curata coaja de pepene (se foloseste numai partea alba) si se da prin robot sau pe razatoare. Se pun la fiert cu restul ingredientelor. Se fierb amestecand des ca sa nu se lipeasca. Se ia jos spuma si se arunca. Se fierbe cam 20 de minute sau pana cand coaja de pepene este moale si are o culoare transparenta. Se pune in borcane sterilizate si se da la dunst cam 10-15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba apa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata din coaja de pepene verde" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

iri_iri 1

30.07.2012, 05:08

as face si eu dar dupa cate vad anul asta pepenii au o coaja asa subtire ca nici nu am ce sa scot.....cati pepeni imi trebuie ???

mamaieelena 1

30.07.2012, 06:50

RuxyRux 1

07.08.2012, 20:29

Si eu o fac si e una din preferintele mele culinare! Deliciu total!Eu o gasesc fantastica Miti!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate