Dulceata din coaja de pepene verde

de Mitinita in Conserve, 29 Iul 2012 | 3212 vizualizari

 

As mai incerca si o combinatie cu apa de trandafir

 

INGREDIENTE

  • 500 g coaja de pepene
  • 300 g zahar
  • o cescuta de apa
  • 1 lingura scortisoara Kotanyi
  • 1 lingurita nucsoara Kotanyi
  • 1 lingurita ghimbir Kotanyi
  • cateva boabe cardamon crapate
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata din coaja de pepene verde:

Se curata coaja de pepene (se foloseste numai partea alba) si se da prin robot sau pe razatoare. Se pun la fiert cu restul ingredientelor. Se fierb amestecand des ca sa nu se lipeasca. Se ia jos spuma si se arunca. Se fierbe cam 20 de minute sau pana cand coaja de pepene este moale si are o culoare transparenta. Se pune in borcane sterilizate si se da la dunst cam 10-15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata din coaja de pepene verde" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III negru

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (12)

iri_iri 1

30.07.2012, 05:08

as face si eu dar dupa cate vad anul asta pepenii au o coaja asa subtire ca nici nu am ce sa scot.....cati pepeni imi trebuie ???

mamaieelena 1

30.07.2012, 06:50

RuxyRux 1

07.08.2012, 20:29

Si eu o fac si e una din preferintele mele culinare! Deliciu total!Eu o gasesc fantastica Miti!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pepenasi la otet