Dulceata din coaja de pepene verde

de Mitinita in Conserve, 29 Iul 2012 | 3969 vizualizari

 

As mai incerca si o combinatie cu apa de trandafir

 

INGREDIENTE

  • 500 g coaja de pepene
  • 300 g zahar
  • o cescuta de apa
  • 1 lingura scortisoara Kotanyi
  • 1 lingurita nucsoara Kotanyi
  • 1 lingurita ghimbir Kotanyi
  • cateva boabe cardamon crapate
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata din coaja de pepene verde:

Se curata coaja de pepene (se foloseste numai partea alba) si se da prin robot sau pe razatoare. Se pun la fiert cu restul ingredientelor. Se fierb amestecand des ca sa nu se lipeasca. Se ia jos spuma si se arunca. Se fierbe cam 20 de minute sau pana cand coaja de pepene este moale si are o culoare transparenta. Se pune in borcane sterilizate si se da la dunst cam 10-15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata din coaja de pepene verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

iry-gabriela 1

30.07.2012, 05:08

as face si eu dar dupa cate vad anul asta pepenii au o coaja asa subtire ca nici nu am ce sa scot.....cati pepeni imi trebuie ???

mamaieelena 1

30.07.2012, 06:50

RuxyRux 1

07.08.2012, 20:29

Si eu o fac si e una din preferintele mele culinare! Deliciu total!Eu o gasesc fantastica Miti!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate