Duo de peste

de ianculubita in Pastrav, 22 Mar 2014 | 2214 vizualizari

 

Pentru miercuri cand se mananca peste,daca incercati aceasta reteta,nu veti regreta

 

INGREDIENTE

  • 4fileuri de pastrav
  • 150g somon afumat
  • frunze de salvie
  • 20ml ulei de masline
  • 1crenguta de rozmarin
  • Sos
  • 3linguri ulei de masline
  • 3fire ceapa verde
  • 3fire usturoi verde
  • 10cubulete de spanac congelat sau 250g verde
  • 1lamaie
  • sare
  • piper
  • 100ml smantana lichida
  • 3linguri faina
  • 1ceasca mica cu vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Duo de peste:

Pe fileurile de peste punem o frunza de salvie(salvia mea din ghiveci nu e prea mare,asa ca am pus cate o crenguta la fiecare),infasuram in cate un fileu de somon(daca e prea mare,taiem in doua),prindem cu scobitoare,le trecem prin faina,le prajim in ulei in care am pus crenguta de rozmarin si salvie,apoi le scoatem pe o farfurie


Pentru sos,punem in tigaie 3linguri de ulei de la prajitul pestelui,calim ceapa si usturoiul taiat marunt,adaugam spanacul,vinul,zeama de lamaie,sare,piper si lasam sa fiarba incet 15min;adaugam smantana,mai potrivim de gust iar dupa 1-2clocote oprim focul


Servim pe farfurie rulourile cu scobitorile scoase,felii de lamaie si sosul alaturi.

 

TIPS-URI

1

puteti folosi orice peste dar fara oase

2

daca folositi spanac proaspat,il opariti apoi taiat marunt sau mai mare dupa cum doreste fiecare

Daca ti-a placut reteta noastra "Duo de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

deyutzky 1

22.03.2014, 16:31

imi place

Rocsi 1

22.03.2014, 20:21

Lubita marti se mananca peste

ianculubita 1

23.03.2014, 07:51

multumesc Rocsi,m-am uitat alaturi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pastrav pe pat de rosii in sos tomat