Duo de peste

de ianculubita in Pastrav, 22 Mar 2014 | 2820 vizualizari

 

Pentru miercuri cand se mananca peste,daca incercati aceasta reteta,nu veti regreta

 

INGREDIENTE

  • 4fileuri de pastrav
  • 150g somon afumat
  • frunze de salvie
  • 20ml ulei de masline
  • 1crenguta de rozmarin
  • Sos
  • 3linguri ulei de masline
  • 3fire ceapa verde
  • 3fire usturoi verde
  • 10cubulete de spanac congelat sau 250g verde
  • 1lamaie
  • sare
  • piper
  • 100ml smantana lichida
  • 3linguri faina
  • 1ceasca mica cu vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Duo de peste:

Pe fileurile de peste punem o frunza de salvie(salvia mea din ghiveci nu e prea mare,asa ca am pus cate o crenguta la fiecare),infasuram in cate un fileu de somon(daca e prea mare,taiem in doua),prindem cu scobitoare,le trecem prin faina,le prajim in ulei in care am pus crenguta de rozmarin si salvie,apoi le scoatem pe o farfurie


Pentru sos,punem in tigaie 3linguri de ulei de la prajitul pestelui,calim ceapa si usturoiul taiat marunt,adaugam spanacul,vinul,zeama de lamaie,sare,piper si lasam sa fiarba incet 15min;adaugam smantana,mai potrivim de gust iar dupa 1-2clocote oprim focul


Servim pe farfurie rulourile cu scobitorile scoase,felii de lamaie si sosul alaturi.

TIPS-URI

1

puteti folosi orice peste dar fara oase

2

daca folositi spanac proaspat,il opariti apoi taiat marunt sau mai mare dupa cum doreste fiecare

Daca ti-a placut reteta noastra "Duo de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

deyutzky 1

22.03.2014, 16:31

imi place

Rocsi 1

22.03.2014, 20:21

Lubita marti se mananca peste

ianculubita 1

23.03.2014, 07:51

multumesc Rocsi,m-am uitat alaturi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu  smantana ,fasole verde  , cartofi si sunculita de porc

ieri la 23:41

Desert gogosi cu ciocolata

de Lau 9

ieri la 21:35

Friptura de porc inabusita

de Lau 9

ieri la 21:05

Penne cu spanac și gorgonzolla

ieri la 20:54

Paine fara framantare

de Lau 9

ieri la 20:26

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit