Pastrav la gratar cu mujdei rosu de usturoi nou

de Satisfyyourcravings in Pastrav, 12 Iun 2016 | 1563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi curatati de solzi si eviscerati
  • 1 capatana de usturoi nou
  • 3 rosii coapte
  • sare
  • piper
  • ulei de masline extra virgin
  • 3 cartofi de marime medie
  • paprika afumata
  • ulei de masline
  • otet din orez
  • frunze de salata
  • 1/4 castravete
  • 1 fir ceapa verde
  • 1/2 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar cu mujdei rosu de usturoi nou:

Cartofii se taie in 8 si se amesteca cu sare, piper, putin ulei de masline si paprika. Se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, 30 de minute, pana sunt aurii si crocanti.


Pastravii se cresteaza din loc in loc si se ung cu ulei de masline, sare si piper. Se frig 6 minute pe parte, pe un gratar fierbinte.


Se curata usutroiul si se aseaza intr-un mojar impreuna cu putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta.


Se fierbe rosia in apa 20 de secunde si se curata de coaja.


Se taie bucati mici si se adauga in mojar. Se amesteca cu usturoiul pana se transforma intr-o pasta omogena.


Se taie rosia ramasa in sferturi, castravetele felii, iar ceapa rondele. Se amesteca cu frunzele de salata. sare. piper, otet si ulei de masline extra virgin.


Se serveste pastravul cu salata, cartofi copt, lamaie si mujdei de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar cu mujdei rosu de usturoi nou" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

13.06.2016, 08:45

Buuuuun!

Gherca Daniela 1

13.06.2016, 09:07

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:31

Super bunnnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pastrav - cu busuioc si legume coapte