Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata

de Krystyan Trendy in Pastrav, 25 Mai 2014 | 4838 vizualizari

 

Va place pastravul ? ;;)

 

INGREDIENTE

  • 6 pastravi
  • sare
  • 200 -300g faina
  • 300-400 ml ulei
  • Pentru mujdei :
  • 1 capatana de usturoi
  • 25 ml ulei
  • 25 ml otet
  • sare
  • verdeata proaspata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata:

Pastravii ii curatam de intestine,ii spalam cu apa rece si stergem fiecare bucata cu un prosop de hartie. Adaugam sare .


Pe o farfurie intinsa punem 200 g faina .


Punem tigaia cu ulei pe aragaz ,ca sa se incinga uleiul.


Trecem bucatile de pastrav prin faina ,apoi le pune in tigaie la prajit.


Cand pestele este rumenit ,il scoatem cu o paleta pe un platou acoperit cu un servet de hartie.


Mod de preparare a mujdeiului :


Curatam usturoiul,il spalam apoi il zdrobim cu aparatul de usturoi.Adaugam sare,ulei,amestecam putin ,punem si putina apa ,otetul si verdeata spalata cu apa rece si tocata marunt.Amestecam bine si mujdeiul este gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit si mujdei de usturoi cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Krystyan Trendy 1

26.05.2014, 14:29

Va multumesc!

Ligia Bxl 1

19.06.2014, 16:26

Panacris 1

30.03.2015, 08:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit