Eclere

de gyorgy in Prajituri, 3 Feb 2013 | 3431 vizualizari

COMENTARII (10)

gaby_duceag 1

03.02.2013, 23:23

In glazura inmuiem eclerele pana la jumatate apoi le punem pe platou.
eu..le vad glazurate,nu inmuiate

Rocsi 1

03.02.2013, 23:44

Foarte bune!

MotanLaOale 1

03.02.2013, 23:56

diaconta 1

04.02.2013, 09:43

lasa tu Gaby,imagineaza-ti cum le inmoi in glazura si glazura se prelinge incetisor
offfffff cred ca's cam visatoare,ma intorc la cifrele mele

Lau 1

04.02.2013, 10:53

faine

Lorra 1

04.02.2013, 11:31

mamaieelena 1

04.02.2013, 16:58

gyorgy 1

16.03.2013, 17:14

Ma bucur ca va place sunt foarte bune la gust

gyorgy 1

16.03.2013, 17:18

Gaby aveam poza si cu cele inmoiate in ciocolata dar nu am pus, si nu conteaza cum le ornez eu, fiecare face dupa imaginatie sau dupa cum ii place.Nu asta e problema

gaby_duceag 1

16.03.2013, 17:22

OK

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Eclere