Eclere cu budinca de vanilie

de love_cherry in Prajituri, 12 Ian 2013 | 5331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru coji:
  • 4-5 oua
  • 200 gr margarina
  • 2 cani de apa(o cana de aprox.200-250 ml)
  • o cana de faina
  • 1 plic zahar de vanile
  • Pentru crema:
  • 400 ml lapte
  • 1 esenta de vanilie
  • 2-3 linguri de zahar
  • 1 budinca de vanilie
  • Pentru glazura:
  • O cutie de Finetti
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere cu budinca de vanilie:

Se pune untul la topit,apoi se adauga apa.Cand a dat primul clocot,se ia depe foc si se adauga faina in ploaie si plicul de zahar vanilat.Lasam sa se raceasca ,apoi incorporam ouale pe rand,unul cate unul pana obtinem o compozitie omogena.


Ungem tava cu unt si tapetan cu faina,apoi cu o lingura sau o seringa deprajituri punem aluatul in tava sub forma de bete,si bagam la cuptor 30-40 min la o temp.de aprox.180 grade.


Pregatim budinca,punem laptele la incalzit apoi adaugam plicul de budinca cu zaharul si esenta si amestecam incontinuu.


Scoatem cojile le lasam putin sa se raceasca,apoi le taiem pe jumatate,punem crema la mijloc si apoi ungem partea de sus cu finetti.(eu l-am bagat putin la microunde sa se mai topeasca).Foarte simplu!


Pofta buna!




 

TIPS-URI

1

Foarte important este ca in timpul coacerii sa nu deschidem usa cuptorului fiindca se desumfla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere cu budinca de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Geanina87 1

12.01.2013, 23:48

yamiii

Ubulika 1

14.01.2013, 19:03

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:44

delciioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ecler Lebada cu vanilie