Eclere cu budinca de vanilie

de love_cherry in Prajituri, 12 Ian 2013 | 5503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru coji:
  • 4-5 oua
  • 200 gr margarina
  • 2 cani de apa(o cana de aprox.200-250 ml)
  • o cana de faina
  • 1 plic zahar de vanile
  • Pentru crema:
  • 400 ml lapte
  • 1 esenta de vanilie
  • 2-3 linguri de zahar
  • 1 budinca de vanilie
  • Pentru glazura:
  • O cutie de Finetti
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere cu budinca de vanilie:

Se pune untul la topit,apoi se adauga apa.Cand a dat primul clocot,se ia depe foc si se adauga faina in ploaie si plicul de zahar vanilat.Lasam sa se raceasca ,apoi incorporam ouale pe rand,unul cate unul pana obtinem o compozitie omogena.


Ungem tava cu unt si tapetan cu faina,apoi cu o lingura sau o seringa deprajituri punem aluatul in tava sub forma de bete,si bagam la cuptor 30-40 min la o temp.de aprox.180 grade.


Pregatim budinca,punem laptele la incalzit apoi adaugam plicul de budinca cu zaharul si esenta si amestecam incontinuu.


Scoatem cojile le lasam putin sa se raceasca,apoi le taiem pe jumatate,punem crema la mijloc si apoi ungem partea de sus cu finetti.(eu l-am bagat putin la microunde sa se mai topeasca).Foarte simplu!


Pofta buna!




 

TIPS-URI

1

Foarte important este ca in timpul coacerii sa nu deschidem usa cuptorului fiindca se desumfla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere cu budinca de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Geanina87 1

12.01.2013, 23:48

yamiii

Ubulika 1

14.01.2013, 19:03

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:44

delciioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de vanilie si frisca