Eclere inimioare

de Lau in Dulciuri, 21 Apr 2015 | 2441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 60 g unt
  • 240 ml apa
  • 160 g faina
  • 4 oua
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • Crema
  • 1 plic crema pentru prajituri cu gust brandy
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri zahar pudra
  • 100 ml frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere inimioare:

Intr-o cratita adaugam apa, zaharul, zaharul vanilat, sarea, untul si punem pe foc, cand incepe sa fiarba luam de pe foc adaugam toata faina si amestecam pana ce se omogenizeaza, lasam sa se raceasca foarte bine.

Cand sa racit adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.

Punem compozitia intr-un posh si in tava tapetata cu hartie de copt formam inimioare lasand loc libere intre ele.

Dam la cuptorul incalzit cca 25 min. (nu deschidem cuptorul primele 10 min.).

Crema-pregatim compozitia conform instructiunilor de pe plic, lasam sa se raceasca dupa care adaugam frisca mixata, amestecam bine.

Taiem eclerele  in 2 si le umplem cu crema.

Dam la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere inimioare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort ecler cu crema de capsuni