Egg rolls

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2013 | 2545 vizualizari

 

adica niste rulouri cu ou(date prin ou si prajite) .Deci nu sunt sarmale in caz ca va inseala ochiul :))

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • cateva foi placinta subtiri
  • 100 g amestec de ardei gras de 3 culori feliat lung
  • condimente: mix China, chimen macinat, sare
  • putin ulei pt.uns foile de placinta si inca cateva linguri pt.calit ardei plus ulei pentru deep fry pentru egg rolls(ca la gogosi)
  • bucatele de branza (optional)
  • 1 lingura seminte de dovleac
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Egg rolls:

Luam foile de placinta si le portionam in fasii late de un lat de palma si lungi de aprox.20 cm.Le ungem cu ulei, presaram mix China si chimen macinat.Calim in wok ardeii cu sare si putin mix China si presaram si semintele de dovleac.


Luam cu o lingura apoi si umplem foile , asezam amestecul de ardei la un capat al fasiei lungi din foaie de placinta si adaugam daca vrem si bucata de branza.Incepem sa rulam pana terminam toata fasia si apoi invelim in alta si avem grija sa inchidem si capetele inauntru exact ca la sarmale.Ungem cu ou batut cu putina sare aceste rulouri si le dam drumul pentru cateva secunde in tigaia cu ulei incins.


Se fac imediat le intoarcem iar lasam cateva secunde si scoatem pe servetel absorbant de bucatarie.Usor calde sau reci de tot sunt delicioase.


Eu mi-am luat la serviciu la pachet.

 

TIPS-URI

1

umplutura poate fi si cu carne si legume diverse;

Daca ti-a placut reteta noastra "Egg rolls" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

roxana_simona 1

07.07.2013, 12:14

Cris2711 1

07.07.2013, 13:25

ce faine

epurasha2bb 1

07.07.2013, 14:54

Multumesc!ma bucur ca va plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ou in chifla