Egg rolls

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2013 | 3132 vizualizari

 

adica niste rulouri cu ou(date prin ou si prajite) .Deci nu sunt sarmale in caz ca va inseala ochiul :))

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • cateva foi placinta subtiri
  • 100 g amestec de ardei gras de 3 culori feliat lung
  • condimente: mix China, chimen macinat, sare
  • putin ulei pt.uns foile de placinta si inca cateva linguri pt.calit ardei plus ulei pentru deep fry pentru egg rolls(ca la gogosi)
  • bucatele de branza (optional)
  • 1 lingura seminte de dovleac
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Egg rolls:

Luam foile de placinta si le portionam in fasii late de un lat de palma si lungi de aprox.20 cm.Le ungem cu ulei, presaram mix China si chimen macinat.Calim in wok ardeii cu sare si putin mix China si presaram si semintele de dovleac.


Luam cu o lingura apoi si umplem foile , asezam amestecul de ardei la un capat al fasiei lungi din foaie de placinta si adaugam daca vrem si bucata de branza.Incepem sa rulam pana terminam toata fasia si apoi invelim in alta si avem grija sa inchidem si capetele inauntru exact ca la sarmale.Ungem cu ou batut cu putina sare aceste rulouri si le dam drumul pentru cateva secunde in tigaia cu ulei incins.


Se fac imediat le intoarcem iar lasam cateva secunde si scoatem pe servetel absorbant de bucatarie.Usor calde sau reci de tot sunt delicioase.


Eu mi-am luat la serviciu la pachet.

 

TIPS-URI

1

umplutura poate fi si cu carne si legume diverse;

Daca ti-a placut reteta noastra "Egg rolls" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

roxana_simona 1

07.07.2013, 12:14

Cris2711 1

07.07.2013, 13:25

ce faine

epurasha2bb 1

07.07.2013, 14:54

Multumesc!ma bucur ca va plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv 2(reteta cu numarul 300)