Ciuperci umplute

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2014 | 5220 vizualizari

 

Ador ciupercile....in orice combinatie :)

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci
  • 1 fir ceapa verde
  • marar
  • ulei de masline
  • parmezan ras
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile le-am curatat de pielita si le-am spalat.Le-am uscat cu un prosop de hartie.

Piciorusele ciupercilor le-am tocat marunt si le-am calit in tigaie cu putin ulei de masline incins ,impreuna cu ceapa spalata,curatata si tocata marunt,sare si piper dupa gust .Adaugam putin marar .

Umplem fiecare ciuperca cu aceasta compozitie si presaram parmezan ras.

Punem ciupercile intr-o tigaie antiaderenta ( fara ulei )  ,acoperim cu capac si  lasam cateva minute.

Le servim calde ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la tigaie