Empanada de atun (placinta cu ton)

de naomy in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2011 | 4945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj
  • 2 cutii ton
  • 2 cepe
  • 1 gogosar
  • 1 rosie sau (rosii la cutie)eu am pus doua din cutie
  • 30 mil ulei masline
  • un catel usturoi
  • o frunza busuioc
  • sare si piper dupa gust
  • o forma pt placinta din aluminiu(patrata sau rotunda)

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanada de atun (placinta cu ton):

In primul rand pregatim foietajul in forma de aluminiu, il taiem in doua si cu prima parte acoperim forma si cealalta o lasam pt pus deasupra.


Curatam ceapa, o taiem rondele si o punem la calit. La fel procedam si cu gogosarul care vine urmat de rosii si usturoiul taiate cubulete. Apoi turnam tonul, adaugam condimentele si frunza de busuioc si mai lasam cam 10 minute la calit. Cand e gata, lasam putin la racit si apoi turnam compozitia peste foietaj si acoperim cu cealalta parte de foietaj. O lipim bine cu gegetele si facem cateva forma cu furculita si o dam la cuptorul incins la 180 grade, cam 30-40 minute.


Se serveste calda sau rece dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Empanada de atun (placinta cu ton)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

naomy 1

27.09.2011, 11:05

va multumesc la totii pentru aprecieri si comentarii

jolygina 1

29.09.2011, 09:32

Lau 1

03.10.2011, 08:39

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Spirala umpluta cu spanac