Empanadas cu ciuperci

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2013 | 2971 vizualizari

 

Multumesc diaconta pentru reteta,au fost foarte apreciate de familie

 

INGREDIENTE

  • Coca
  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • 1 lingurita sare
  • 2 oua
  • Umplutura
  • 300 g ciuperci
  • 2 carnati
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • branza
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 linguri sos iutel
  • Uns
  • 1 ou
  • boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanadas cu ciuperci:

Coca - intr-un vas amestecam faina cu sarea. Adaugam untul rece taiat cubulete, ouale batute usor si framantam o coca nelipicioasa. Invelim coca cu o folie si dam la rece cat pregatim umplutura.

Umplutura - curatam morcovul si ciupercile le spalam si le scurgem bine de apa

Intr-o tigaie adaugam putin ulei si calim morcovul dat prin razatoare, adaugam ciupercile tocate, carnatii taiati felii, sosul iutel, patrunjelul tocat si condimente dupa gust. Lasam pe foc putin sa se caleasca, dupa care lasam sa se raceasca

Intindem coca intr-o foaie subtire si taiem cercuri cu ajutorul unui bol. In mijloc adaugam cate 1 lingura de umplutura de ciuperci, branza deasupra si ungem marginile cu oul batut putin, unim marginile, apoi le presam cu furculita 

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem deasupra cu ou si presaram boia de ardei. Dam la cuptorul incalzit cca 20 minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadas cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Empanadas cu ciuperci-0
Empanadas cu ciuperci-1

COMENTARII (37)

Lau

Lau 1

05.04.2013, 12:14

Rux

Rux 1

05.04.2013, 22:09

Ce bune!Imi plac!

Lau

Lau 1

06.04.2013, 10:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!