Erbazzone Fritto

de Ellena in Mancaruri de legume, 22 Oct 2010 | 2585 vizualizari

 

Sunt foarte bune si gustoase,le puteti incerca cu incredere!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg bietole (frunze sfecla)
  • 150 g parmezan
  • 75 g unt
  • 50 g pesmet
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • ulei floarea soarelui (pt prajit)
  • condimente,sare
  • lapte (optional,in caz ca compozitia e tare)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Erbazzone Fritto:

Curatam frunzele de sfecla,le spalam si le punem in apa clocotita pt 5 min.


Le punem la scurs,apoi se storc bine.se calesc putin in unt,apoi se pun intr-un castron mare,adaugati parmezanul ras,pesmetul,ouale batute,si faina cernuta.


Amestecati bine compozitia,sa fie putin moale,in caz ca e aluatul mai tare adaugati putin lapte.Se incinge uleiul si formam erbazzonele ca pe omleta,se prajesc pe ambele parti!


Se servesc imediat! Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Erbazzone Fritto" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Geanina87 1

09.04.2013, 21:25

La multi ani!!!

- Andreea - 1

09.04.2014, 09:01

La multi ani @):-)-|

Metos 1

09.04.2015, 07:45

La multi ani!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

7316 puncte

Constelatialeu

5023 puncte

mihaelar63

4718 puncte

Rocsi

4374 puncte

mirela0911

4107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de cartofi noi cu afumatura
  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu ou – varianta in stilul teppanyaki