Varza pane

de Mirela Suba in Mancaruri de legume, 29 Mai 2013 | 3637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza(nu conteaza gramajul)
  • sare
  • piper
  • 2 litri apa
  • 3 oua
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza pane:

Apa se pune la fiert cu sare si cu varza intreaga.


Dupa ce varza s-a oparit,se scoate din oala si se lasa la scurs.


Dupa ce s-a scurs si e rece,se taie felii si se dau cu sare si piper.


Intre timp se face un amestec din oua - se bat ouale bine si se adauga sare si piper si faina cat cuprinde ca sa fie ca un aluat de clatite. Se iau bucatile de varza,se dau prin sos si apoi se pun in uleiul bine incins.


Se scot pe servetel de bucatarie si se lasa la racit.


Se pot manca cu salata de legume sau cu orice doriti.


Pofta Mare!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Mirela Suba 1

30.05.2013, 17:09

eu doar am spus ca acea compozitie sa aibe textura ca aluatul de clatite. stiu ca nu se potriveste,dar a fost exemplu

Bunica 1

30.05.2013, 17:15

N-am mancat niciodata

Mirela Suba 1

31.05.2013, 14:24

nici eu nu am mancat,mama soacra le-a facut pentru prima data mie si mi-a placut enorm,are gust foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza pane