Escalop de vitel cu ciuperci

de gaby_duceag in Vita, 21 Iul 2011 | 6620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru 4 portii
  • 400 gr carne vitel
  • 200 gr ciuperci
  • 3-4 catei usturoi
  • 50 gr unt
  • 100 ml vin
  • 100 ml supa
  • boia de ardei
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei
  • 3 linguri smantana grasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de vitel cu ciuperci:

Se portioneaza carnea ca pentru snitele. Se bate cu ciocanul pentru carne, pe ambele parti. Se condimenteaza feliile cu sare si piper si se trec prin faina.


Se incinge ulei in tigaie. Se pun bucatile de carne si se rumenesc frumos pe ambele parti. Se scot si se pastreaza la cald.



In uleiul ramas se pune untul si se topeste. Se adauga usturoiul feliat si se caleste timp de un minut. Se adauga si ciupercile si se mai calesc putin. Se pun feliile de carne, vinul si supa , se da focul la mediu si se lasa sa fiarba cu capac 20-25 minute, pana ce se face sosul grosut. Se adauga smantana, boia dupa gust si se potriveste gustul de sare si piper. Se mai da un clocot si gata.


Se serveste cu paste,cu piure sau mamaliguta.


Sursa: Oana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vitel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

gaby_duceag 1

24.07.2011, 09:42


Multumesc mult, mult, tuturor!
Grasunico, se face tare usor

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:22

lilik 1

26.07.2011, 01:21

suuuper bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca