Sloppy Joe

de InvatsaBucataresccom in Vita, 8 Noi 2014 | 1935 vizualizari

 

Aceasta reteta am vazut-o de curand pe youtube si este pentru prima data cand o prepar. Mi s-a parut extrem de usor de facut si in acelasi timp foarte gustosa!

 

INGREDIENTE

  • 300g carne tocata de vita
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cutie de fasole neagra boabe ( cutie de 400g)
  • 1/2 lingurita zahar brun
  • 1 lingrita miere
  • 2 lingurite mustar dijon
  • 2 lingurite de otet
  • 1/4 lingurita chilli
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 4-5 lipii tortilla
  • 1 ardei iute proaspat
  • salata verde, nu dau o cantitate anume, fiecare pune cat doreste
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sloppy Joe:

Intr-o tigaie, cu 1 lingura de ulei si la foc mediu spre mare, caliti carnea timp de 10-12 minute, pana cand isi schimba culoarea si dispare umezeala. Dupa aceea adaugati ceapa si ardeiul tocate cubulete mici si caliti pana se patrund.


Intre timp adaugati zaharul, mierea, mustarul, otetul, chilli, pasta de tomate si amestecati. La final adaugati fasolea si 30-40 de ml de apa si mai caliti 3 minute.


Puneti lipiile in cuptorul incins in prealabil pt 1-2 minute pana se incalzesc, si asalmblati ca in pozele de mai jos!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sloppy Joe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

babi5 1

08.11.2014, 13:20

Scuze emotionul urit a ajuns din greseala

Valclaudia 1

08.11.2014, 16:04

tanyapatap 1

24.11.2014, 21:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
“M’nazaleh batatas”- Gulaş arabesc