Experimentul de la Ora 12

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2013 | 2580 vizualizari

 

Pentru ca era foarte tarziu in noapte, foietajul deja il taiasem fasii pentru carnaciori si ei s-au gandit sa-mi faca o surpriza si s-au imbracat intr-o chestie tare dubioasa, a trebuit sa improvizez. Ce a iesit..

 

INGREDIENTE

  • jumatate de aluat foietaj
  • 5 felii groase de salam victoria
  • 250 ml sos de rosii (facut in casa)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Experimentul de la Ora 12:

1. Lasati la dezghetat aluatul, iar cand este bine dezghetat, presarati putina faina pe masa de lucru, il intindeti putin si apoi il taiati fasii lungi groase de 3 cm.

2. Salamul se taie marunt ( eu am folosit blender-ul) si se amesteca cu sosul de rosii.

3. Ungeti cu acest amestec fasiile de aluat, impletiti-le in doua.

4. Tapetati o tava cu hartie de copt si dati-le la cuptorul preincalzit la 180 C timp de 25 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu le-am mai taiat o data pe vertical

2

Succesul acestui 'experiment' tine de calitatea sosului de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Experimentul de la Ora 12" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

diaconta 1

01.06.2013, 21:09

ce experimente la ore tarzii in noapte
bune

CookieMonster 1

01.06.2013, 22:31

multumesc

gio 1

05.06.2013, 20:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Omleta in culori