Omleta taraneasca

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2015 | 1981 vizualizari

 

Am incercat de multe ori sa fac o omleta pe care s-o intorc intreaga, numai ca faceam intr-o tigaie care prindea si nu stiam secretul intoarcerii (si nici nu m-am gandit la el :))), pana cand mi-a zis mama sa ma folosesc de o farfurie.
Ei bine, in bucatarie daca nu stii anumite trucuri, nu te poti descurca.

 

INGREDIENTE

  • 100 g sunculita taraneasca afumata;
  • 50 g ardei kapia;
  • o ceapa verde;
  • 3 crengute de marar;
  • 3 oua;
  • 50 g cascaval Neaos de la Delaco;
  • 50 g branza de vaca;
  • o rosie cu forma alungita (50 g);
  • sare.
  • In plus:
  • o tigaie antiaderenta si ulei pentru ungerea acesteia.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Se taie sunculita in bucatele.


Se spala ardeiul si se taie felii lungi si subtiri.


Se spala ceapa si se taie rondele.


Toate aceste ingrediente se pun intr-o tigaie unsa cu ulei, la foc mic, se sara si se inabuse putin, acoperind tigaia cu un capac.


Intr-un castron se rad branza si cascavalul, se adauga ouale si mararul spalat si tocat marunt. Se pune sare si se amesteca.


Rosia se spala si se taie rondele.


Se pune compozitia din castron in tigaie, apoi se adauga rosiile si se pune capacul la loc, lasand asa pana cand se incheaga bine, apoi se intoarce omleta pe partea cealalta.


Se serveste calda.

TIPS-URI

1

Daca nu mai este suficient ulei in tigaie atunci cand adaugati compozitia cu oua, puteti sa mai adaugati o lingurita de ulei pentru ca omleta sa nu se prinda.

2

Omleta se intoarce cu ajutorul unei farfurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Xandrinne 1

26.07.2015, 09:30

Gicuta69 1

27.07.2015, 07:21

anca_rm 1

27.07.2015, 09:54

perfecta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste de casa, cu hribi si bacon
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu pesto si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:11

Chifle aperitiv cu mozzarella

de RODIMUR 7

ieri la 00:40

Rulouri crocante din castraveți pentru iarnă

pe 13.08 la 19:05

Fudge cu ciocolata si afine

pe 13.08 la 18:23

Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra

pe 13.08 la 18:14

RETETA RECOMANDATA
Am vopsit oua, cititi pasii parcursi