Oua vopsite pentru Sfintele Sarbatori

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2012 | 2415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 oua
  • vopsea de la DR,Oetker
  • otet
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite pentru Sfintele Sarbatori:

Ouale sa degreseaza si se pun la fiert in apa rece si sare.


Intre timp pregatim vasele cu vopsea si eu am folosit bocane de 0,800ml Am pregatit vopselele dupa instructiuni .Cand au fost gata fierte ouale le-am repartizat in fiecare borcan pentru a se colora .Pe rand evident cate 2 bucati asa ca nu am reusit decat 25 de bucati ca restul s-au spart la fiert.


Sper sa va placa culorile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite pentru Sfintele Sarbatori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

mamaieelena 1

18.04.2012, 17:13

LALY multumesc

Sim0na 1

18.04.2012, 21:53

mamaieelena 1

18.04.2012, 22:44

simona multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu crema de branza