Vinete in otet balsamic si usturoi

de ela in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2010 | 7548 vizualizari

 

o nebunie....o gura...si inca o gura...si nu te mai opresti din mancat....

 

INGREDIENTE

  • 2vinete lungi
  • ulei de masline(sau de floare)
  • 3catei de usturoi
  • 1legatura patrunjel
  • otet balsamic
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete in otet balsamic si usturoi:

Se taie vinetele felii subtiri de cca 1cm,se sareaza si se pun la scurs intr-o sita,15minute,sa iese amareala din ele.Se prajesc in ulei pe ambele parti,pana se rumenesc frumos.Se scot pe o farfurie.


Usturoiul se curata si se piseaza,patrunjelul se spala si se toaca foarte marunt,apoi se amesteca cu cateva linguri de ulei de masline.Intr-o farfurie putin mai adanca se aseaza in straturifelii de vinete,sosul din patrunjel si usturoi in ulei si apoi se stropeste cu otet balsamic.Se sareaza dupa gust si se da la rece.


Preparatul are gustul cel mai bun dupa 24-36 de ore,cand aromele s-au intrepatruns bine(noi am mancat dupa 5 ore,dar erau deja delicioase...)


Se serveste rece,pe paine prajita.


UN DELICIU......

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete in otet balsamic si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

ela 1

10.09.2010, 22:31

Dia ai gasit unitatea de masura

jolygina 1

08.10.2010, 00:41

marieta 1

08.10.2010, 00:58

trebuie so incerc neaparat!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu unt aromat, branza brie si nuca