Vinete in otet balsamic si usturoi

de ela in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2010 | 21205 vizualizari

 

o nebunie....o gura...si inca o gura...si nu te mai opresti din mancat....

 

INGREDIENTE

  • 2vinete lungi
  • ulei de masline(sau de floare)
  • 3catei de usturoi
  • 1legatura patrunjel
  • otet balsamic
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete in otet balsamic si usturoi:

Se taie vinetele felii subtiri de cca 1cm,se sareaza si se pun la scurs intr-o sita,15minute,sa iese amareala din ele.Se prajesc in ulei pe ambele parti,pana se rumenesc frumos.Se scot pe o farfurie.

Usturoiul se curata si se piseaza,patrunjelul se spala si se toaca foarte marunt,apoi se amesteca cu cateva linguri de ulei de masline.Intr-o farfurie putin mai adanca se aseaza in straturifelii de vinete,sosul din patrunjel si usturoi in ulei si apoi se stropeste cu otet balsamic.Se sareaza dupa gust si se da la rece.

Preparatul are gustul cel mai bun dupa 24-36 de ore,cand aromele s-au intrepatruns bine(noi am mancat dupa 5 ore,dar erau deja delicioase...)

Se serveste rece,pe paine prajita.

UN DELICIU......

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete in otet balsamic si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (57)

ela 1

10.09.2010, 22:31

Dia ai gasit unitatea de masura

jolygina 1

08.10.2010, 00:41

marieta 1

08.10.2010, 00:58

trebuie so incerc neaparat!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Boabe de struguri cu brinza