Experimentul de la Ora 12

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2013 | 1072 vizualizari

 

Pentru ca era foarte tarziu in noapte, foietajul deja il taiasem fasii pentru carnaciori si ei s-au gandit sa-mi faca o surpriza si s-au imbracat intr-o chestie tare dubioasa, a trebuit sa improvizez. Ce a iesit..

 

INGREDIENTE

  • jumatate de aluat foietaj
  • 5 felii groase de salam victoria
  • 250 ml sos de rosii (facut in casa)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Experimentul de la Ora 12:

1. Lasati la dezghetat aluatul, iar cand este bine dezghetat, presarati putina faina pe masa de lucru, il intindeti putin si apoi il taiati fasii lungi groase de 3 cm.


2. Salamul se taie marunt ( eu am folosit blender-ul) si se amesteca cu sosul de rosii.


3. Ungeti cu acest amestec fasiile de aluat, impletiti-le in doua.


4. Tapetati o tava cu hartie de copt si dati-le la cuptorul preincalzit la 180 C timp de 25 minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Eu le-am mai taiat o data pe vertical

2

Succesul acestui 'experiment' tine de calitatea sosului de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Experimentul de la Ora 12" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

diaconta 1

01.06.2013, 21:09

ce experimente la ore tarzii in noapte
bune

CookieMonster 1

01.06.2013, 22:31

multumesc

gio 1

05.06.2013, 20:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste cu feta