Fantezie cu portocale

de vio_dreams in Torturi, 8 Feb 2013 | 26214 vizualizari

COMENTARII (41)

Ina 1

08.02.2013, 20:42

inghit* ( deja ma balbai )

Rocsi 1

08.02.2013, 20:52

Pe langa faptul ca e foarte aspectos e fix pe placul meu

sunrisseee 1

08.02.2013, 22:27

arata bestial..felicitari

vio_dreams 1

10.02.2013, 09:24

Ma bucur ca a placut, e un tort fresh, racoros, e pe lista preferatelor.

vio_dreams 1

10.02.2013, 09:30

Mon 74 nu imi dau seama care e greseala din text. In ceea ce priveste blatul nu stiu ce sa zic, poate nu ai batut suficient ouale. Eventual poti incerca sa pui praf de copt.

Aurelia 07_07 1

07.06.2013, 07:31

vio_dreams 1

09.06.2013, 14:34

Xandrinne 1

17.08.2013, 09:08

marcelika 1

17.08.2013, 09:09

reteta e perfecta, cu siguranta nu au fost batute ouale bine, sau ai pus prea multa faina MON 74. nu trebuie praf de copt cana ai oua in blat. e PERFECT.....ABIA ASTEPT SA-L FAC....MULTUMESC PENTRU RETETA , DRAGA MEA !

MOKUSKA 1

17.02.2014, 17:02

cu prima ocazie am sa incerc reteta, arata senzational

claudia1979 1

19.02.2014, 12:51

meraviglioso....te rog frumos poti sa-mi spui cantitatea exacta de gelatina....eu aici gasesc doar gelatina in foi...cate gr trebuie sa pun in loc de un plic?....au aceeas proprieta gelatina din plic cu cea in foi???....msm

Alexandra Burz 1

22.02.2014, 22:11

michi44 1

23.02.2014, 15:23

care e dimensiunea tavii de copt? arata super

vio_dreams 1

24.02.2014, 00:24

Claudia plicul de gelatina are 10 gr si pe el scrie ca este pentru 500 ml lichid.

vio_dreams 1

24.02.2014, 00:25

Michi diametrul tavii este de 28 cm

simonacallas 1

09.04.2014, 07:52

Superbe, tortul si prezentarea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata si crema de capsuni