Farfale in sos, cu piept de pui crocant

de Julie in Farfalle, 4 Iun 2010 | 12804 vizualizari

COMENTARII (19)

ana 1

04.06.2010, 08:51

Puiul crocant e preferatul familiei

Dana Cristea - pusikmea 1

04.06.2010, 09:11

ce bn mai arata

Julie 1

04.06.2010, 09:15

Multumesc! Va astept la masa pe toate

madi_marin 1

04.06.2010, 09:18

imi plac si pastele si puiul crocant, deci e o combinatie pe gustul meu....

Ina 1

04.06.2010, 10:12

le-am inverzit pe toate, gata Arata foarte bine!

Ina 1

04.06.2010, 10:13

ah, nu merge

vero_closca 1

04.06.2010, 10:17

bun-bun-bun! vreau si eu o portie te rog!

Bucataras Medi 1

04.06.2010, 10:20

frumos si bun..........................dau furcile.................

Bucataras Medi 1

04.06.2010, 10:21

na, ca una nu e verde!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nadina73 1

04.06.2010, 10:27

nici pe mine nu m lsat sa pun decat 4

Rocsi 1

04.06.2010, 10:43

mama ce bun

dicarmencitta1957 1

04.06.2010, 10:59

Mmmm o bunatate,5 furculite

dicarmencitta1957 1

04.06.2010, 10:59

Uite ca am inverzit si ultima furculita

mena29 1

04.06.2010, 11:24

Cred ca nu mai e un secret ca sunt topita dupa carnea de pui asa ca neaparat vreau si euo si pastrez la favorite

Ina 1

04.06.2010, 13:44

dicarmencitta are pile la sefu'

Julie 1

04.06.2010, 17:11

Chiar asa dicarmencita? atunci..pune vorba buna si pentru mine...

lia maria 1

04.06.2010, 18:29

si de la mine 5 furculitearata foarte bine

anisoara 1

05.06.2010, 00:33

asa si nu am inteles, ce se numeste sau ce este farfale? Multumesc

gaby_duceag 1

05.06.2010, 00:41

Anisoara, farfallele sunt pastele astea fundite pe care le vezi in foto

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii si dovlecel