Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si naut

de Andreea Caroline in Paste, 16 Mar 2016 | 1128 vizualizari

 

O mancare rapida si delicioasa...ideala mai ales acum in post ...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste tip farfalle
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei gras
  • 1 cub usturoi Knorr
  • 300 ml suc de rosii
  • 240 gr naut (din conserva)
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 ml apa
  • zahar
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si naut:

Ardeiul il spalam si il taiem in doua jumatati. Indepartam cotorul, il curatam de nervuri si seminte si apoi il taiem in cuburi mici.


Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt.


Punem uleiul de masline intr-o tigaie la foc potrivit. Adaugam ardeiul,ceapa si cubul de usturoi. Amestecam cu o lingura de lemn si lasam ca legumele sa se caleasca .


Adaugam apoi sucul de rosii ,putin zahar si 100 ml apa, amestecam si lasam sa fiarba la foc mic.


Scurgem bine nautul de apa din conserva si il punem in tigaia cu legume. Amestecam si mai lasam la foc potrivit pentru alte 5 minute.


Separat punem apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si pastele. Amestecam usor din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca. Se fierb conform timpului indicat pe ambalaj .


Cand pastele au fiert, le scurgem de apa si le punem in tigaie. Amestecam usor .


Se servesc calde presarate cu patrunjel tocat .


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Camelya 1

17.03.2016, 11:32

Andreea Caroline 1

17.03.2016, 11:34

Mirela

Andreea Caroline 1

17.03.2016, 11:34

Camelya

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa fara ou.