Farfalle cu carnaciori

de mihaelar63 in Farfalle, 4 Noi 2010 | 3661 vizualizari

 

Cum silueta generoasa .... cu paste se intretine , la cererea expresa trebuie sa gatesc si asa ceva .de aceasta data am pregatit farfalle , eu le mai spun si fundite .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfalle
  • 500 gr carnaciori
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri sos chili
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura de seminte verzi de busuioc
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu carnaciori:


  1. pastele se fierb in apa cu sare , conform instructiunilor de preparare, se scurg de apa .

  2. ceapa se curata si se taie marunt , gogosarul se curata si se taie felii subtiri , carnatii se taie rondele si se prajesc in ulei .La urma se adauga sosurile de soia si de chili+ busuiocul verde .

  3. serviti calde pastele acoperite de carnaciori .

 

TIPS-URI

1

daca folositi sos de soia la preparate , nu sarati decat daca e necesar , doar la urma .S-ar putea sa nu mai fie nevoie de sare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadina73 1

05.11.2010, 00:37

bune de tot

Bucataras Medi 1

07.11.2010, 16:27

si mie tot fundite imi place sa le spun..................

Cris2711 1

12.03.2011, 14:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Fundite cu sos de rosii si ton