Farfalle cu carnaciori

de mihaelar63 in Farfalle, 4 Noi 2010 | 3964 vizualizari

 

Cum silueta generoasa .... cu paste se intretine , la cererea expresa trebuie sa gatesc si asa ceva .de aceasta data am pregatit farfalle , eu le mai spun si fundite .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfalle
  • 500 gr carnaciori
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri sos chili
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura de seminte verzi de busuioc
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu carnaciori:


  1. pastele se fierb in apa cu sare , conform instructiunilor de preparare, se scurg de apa .

  2. ceapa se curata si se taie marunt , gogosarul se curata si se taie felii subtiri , carnatii se taie rondele si se prajesc in ulei .La urma se adauga sosurile de soia si de chili+ busuiocul verde .

  3. serviti calde pastele acoperite de carnaciori .

 

TIPS-URI

1

daca folositi sos de soia la preparate , nu sarati decat daca e necesar , doar la urma .S-ar putea sa nu mai fie nevoie de sare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadina73 1

05.11.2010, 00:37

bune de tot

Bucataras Medi 1

07.11.2010, 16:27

si mie tot fundite imi place sa le spun..................

Cris2711 1

12.03.2011, 14:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu nucă, vin alb şi trandafiri

de Ancutsa 5

ieri la 22:34

Zacusca de vinete

de RODIMUR 5

ieri la 22:32

Dulceata de ardei iuti

de Rocsi 9

ieri la 22:04

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

pe 17.10 la 22:30

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ficatei si sos de rosii