Farfalle cu carnaciori

de mihaelar63 in Farfalle, 4 Noi 2010 | 4280 vizualizari

 

Cum silueta generoasa .... cu paste se intretine , la cererea expresa trebuie sa gatesc si asa ceva .de aceasta data am pregatit farfalle , eu le mai spun si fundite .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfalle
  • 500 gr carnaciori
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri sos chili
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura de seminte verzi de busuioc
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu carnaciori:


  1. pastele se fierb in apa cu sare , conform instructiunilor de preparare, se scurg de apa .

  2. ceapa se curata si se taie marunt , gogosarul se curata si se taie felii subtiri , carnatii se taie rondele si se prajesc in ulei .La urma se adauga sosurile de soia si de chili+ busuiocul verde .

  3. serviti calde pastele acoperite de carnaciori .

 

TIPS-URI

1

daca folositi sos de soia la preparate , nu sarati decat daca e necesar , doar la urma .S-ar putea sa nu mai fie nevoie de sare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadina73 1

05.11.2010, 00:37

bune de tot

Bucataras Medi 1

07.11.2010, 16:27

si mie tot fundite imi place sa le spun..................

Cris2711 1

12.03.2011, 14:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată asortată, cu varză roșie

de RODIMUR 5

ieri la 23:23

Vegan Club Sandwich

de RODIMUR 5

ieri la 21:52

Prajitura Albina

de anca_rm 6

ieri la 20:45

Carnati de porc la gratar, cu piure de cartofi si muraturi

de vasimur 3

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci