Farfalle cu fasole si naut

de - Andreea - in Farfalle, 10 Aug 2015 | 2271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste tip farfalle
  • 300 g fasole alba
  • 300 g naut
  • 3 linguri suc de rosii
  • 2 catei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu fasole si naut:

Punem intr-o oala apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si apoi pastele. Le fierbem comform indicatiilor de pe ambalaj ( circa 10 minute) amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca. Cand pastele au fiert le scurgem de apa.


Intre timp punem in tigaie putin ulei. Cand uleiul s-a incins, punem la calit usturoiul curatat. Lasam cateva minute pana ce uleiul ia gustul usturoiului .


Adaugam apoi nautul si fasolea (ambele fierte - eu am folosit cele din conserva) .


Potrivim de sare si piper si lasam la calit la foc iute circa 5-10 minute.


Punem apoi sucul de rosii, amestecam ingredientele cu o lingura de lemn si lasam in continuare la foc potrivit alte 10 minute.


Inchidem focul si presaram patrunjel.


Adaugam pastele si amestecam usor .


Se servesc calde si dupa preferinta presaram parmezan .


Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu fasole si naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

- Andreea - 1

11.08.2015, 15:04

Mirela ... au fost tare bune

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:37

- Andreea - 1

28.08.2015, 15:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci