Farfalle cu carne tocata si sos de rosii

de mihasara in Farfalle, 3 Apr 2013 | 7019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste (farfalle-in cazul meu)
  • 350g carne tocata amestec(porc+vita)
  • 600ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • busuioc
  • 2 catei de usuturoi tocati marunt
  • 1 lingurita de verdeata tocata fin(marar+patrunjel)
  • 2 linguri ulei de masline
  • parmezan sau branza Pecorino- dupa gust.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu carne tocata si sos de rosii:

Punem pastele la fiert in apa cu sare.


Intre timp curatam, spalam si tocam legumele, dupa care le punem la calit intr-o tigaie incapatoare.


Le lasam 3-4 minute dupa care adaugam carnea tocata si le calim bine pe toate.


Adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba bine.


Potrivim de sare si condimente.


Verificam sa fie fiarta carnea si sosul, punem pastele care sunt gata intre timp si pe care le-am scurs de apa in care au fiert.


Le amestecam usor, adaugam verdeata tocata fin si radem deasupra parmezan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu carne tocata si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

gaby_duceag 1

03.04.2013, 17:09

farfallele-s pastele mele preferate

Rocsi 1

03.04.2013, 22:30

MotanLaOale 1

04.04.2013, 08:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu sos pesto si bacon