Farfalle cu sos pesto si bacon

de katty in Farfalle, 24 Noi 2014 | 2629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  
  • 1 punga farfalle
  • 150 gr bacon 
  • 1 ceapa
  • 150 gr mazae
  • 100 gr pesto verde
  • 250  ml smantana
  • sare
  • piper 
  • frunze proaspete de busuioc
  • parmezan ras pentru servit
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu sos pesto si bacon:

Fierbem pastele al dente conform instructiunilor de pe punga .Punem mazarea la fiert in apa clocotita cu un praf de sare pana se inmoaie.Tocam ceapa fin si o punem la calit in ulei .and ceapa a devenit translucida adaugan baconul taiat cubulete .Lasam sa se rumeneasca usor ,apoi stingem cu smatana . AdaugaM sosul pesto ,sare si piper dupa gust . Lasam sa dea cateva clocote ,apoi stingem focul .Scurgem pastele ,le trecem printr-un jet de apa rece ,apoi le scurgem din nou .Scurgem mazarea .Amestecam pastele cu sosul si mazarea . Servim pastele presarate cu parmezan ras si ornata cu frunze proaspete de busuioc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu sos pesto si bacon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

24.11.2014, 18:49

ce bune sunt

elucubratiiculinare 1

24.11.2014, 20:38

perfecte oricand

Valclaudia 1

12.12.2014, 11:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu carne tocata si sos de rosii