Farfalle cu mazare si pui

de Bya Ralu in Farfalle, 6 Mai 2014 | 2695 vizualizari

 

O reteta excelenta,am luat-o de aici http://www.teoskitchen.ro/2012/12/tagliatelle-cu-pui-si-mazare.html

 

INGREDIENTE

  • Paste de orice fel
  • 1 bucata piept de pui
  • 1 cana de mazare
  • 1 conserva de ciuperci
  • 3-4 linguri de smantana
  • 100 g cascaval
  • 2 fire ceapa verde
  • parmezan ras
  • 50 ml vin rose
  • unt
  • ulei de masline
  • sare.piper/ghimbir
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu mazare si pui:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare.


Pieptul de pui se taie cubulete si se pune impreuna cu ceapa tocata marunt la calit in unt si uleiul de masline.


Dupa cateva minute se stinge cu vinul rose,si se lasa la foc potrivit pana scade zeama.


Se adauga si mazarea scursa de zeama si clatita sub jet de apa rece.


Ciuperciile se scurg de zeama si se dau prin robotul de bucatarie pana se maruntesc bine,se pun intr-un castron se amesteca cu smantana si se pune compozitia in tigaie impreuna cu condimentele dupa gust.


Pastele se scurg de apa in care au fiert si se pun in tigaie peste sosul format.


Se pun intr-o tava termorezistenta,se presara cascavalul ras si putin parmezan si se dau la cuptor pentru 10-15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu mazare si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Bya Ralu 1

08.05.2014, 12:46

alina

Bya Ralu 1

08.05.2014, 12:46

xana

Bya Ralu 1

08.05.2014, 12:46

laura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte