Farfalle cu mazare si pui

de Bya Ralu in Farfalle, 6 Mai 2014 | 2455 vizualizari

 

O reteta excelenta,am luat-o de aici http://www.teoskitchen.ro/2012/12/tagliatelle-cu-pui-si-mazare.html

 

INGREDIENTE

  • Paste de orice fel
  • 1 bucata piept de pui
  • 1 cana de mazare
  • 1 conserva de ciuperci
  • 3-4 linguri de smantana
  • 100 g cascaval
  • 2 fire ceapa verde
  • parmezan ras
  • 50 ml vin rose
  • unt
  • ulei de masline
  • sare.piper/ghimbir
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu mazare si pui:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare.

Pieptul de pui se taie cubulete si se pune impreuna cu ceapa tocata marunt la calit in unt si uleiul de masline.

Dupa cateva minute se stinge cu vinul rose,si se lasa la foc potrivit pana scade zeama.

Se adauga si mazarea scursa de zeama si clatita sub jet de apa rece.

Ciuperciile se scurg de zeama si se dau prin robotul de bucatarie pana se maruntesc bine,se pun intr-un castron se amesteca cu smantana si se pune compozitia in tigaie impreuna cu condimentele dupa gust.

Pastele se scurg de apa in care au fiert si se pun in tigaie peste sosul format.

Se pun intr-o tava termorezistenta,se presara cascavalul ras si putin parmezan si se dau la cuptor pentru 10-15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu mazare si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Bya Ralu 1

08.05.2014, 12:46

alina

Bya Ralu 1

08.05.2014, 12:46

xana

Bya Ralu 1

08.05.2014, 12:46

laura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!