Farfalle cu mazare in crema alba

de - Andreea - in Farfalle, 11 Apr 2018 | 657 vizualizari

 

Ingrediente putine si 20 de minute...atit trebuie pentru un pranz delicios ! 

 

INGREDIENTE

  • 320 gr paste tip Farfalle
  • 200 gr mazare
  • 120 gr Grana Padano ( sau parmezan)
  • 30 gr unt
  • 1\2 ceapa mica
  • nucsoara
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu mazare in crema alba:

Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi adaugam pastele. Le lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe cutie, amestecand din cand in cand.


Intre timp, punem o tigaie la foc potrivit.


Cand tigaia s-a incins, punem untul si il lasam sa se topeasca. Adaugam ceapa tocata foarte marunt si lasam sa se caleasca circa 1 minut.


Adaugam apoi mazarea ( eu am folosit congelata), 2 linguri cu apa, amestecam si lasam la foc iute pentru aproximativ 2 minute.


Adaugam apoi branza data prin razatoare, nucsoara si putin piper dupa gust. Amestecam in continuu pana ce branza s-a topit. Daca este necesar, adaugam 1-2 linguri cu apa astfel incat sa obtinem o crema.


Cand pasta este fiarta, o scurgem bine de apa si o adaugam in tigaia cu mazare. Lasam la foc iute pentru 1 minut, amestecand in continuu.


Se servesc imediat !


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Bineinteles, tipul de paste folosit poate fi ales in functie de preferintele fiecaruia !

2

Mazarea poate fi inlocuita cu dovlecei taiati cuburi mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu mazare in crema alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

- Andreea - 1

13.04.2018, 20:51

kytz 1

16.04.2018, 07:07

Bune tare!

- Andreea - 1

16.04.2018, 08:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare