Farfalle in sos de carnati

de Satisfyyourcravings in Farfalle, 26 Aug 2015 | 804 vizualizari

 

O reteta foarte ieftina si extrem de gustoasa, marca Jamie Oliver.

 

INGREDIENTE

  • 4 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 tija de telina
  • 400 grame carnati de buna calitate
  • 1-2 chili
  • 1 lingurita cu varf de seminte de fenicul
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 500 grame farfalle
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri de otet balsamic
  • 1 cutie rosii in bulion (400 grame)
  • frunze de busuioc proaspat
  • Parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle in sos de carnati:

Se curata si taie legumele si chili si se maruntesc cu ajutorul unui robot de bucatarie. Se adauga carnatii, feniculul si oregano si se transforma totul intr-o pasta.


Se rastoarna compozitia obtinuta anterior intr-o tigaie cu putin ulei de masline.


Se amesteca din cand in cand avand grija sa nu se arda.


Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.


Se adauga usturoiul zdrobit in sosul pentru paste, impreuna cu otetul balsamic si rosiile in bulion.


Se adauga putin din apa in care au fiert pastele daca sosul se ingroasa prea tare.


Se scurg pastele, pastrand putin din apa in care au fiert si se adauga peste sos. Se amesteca si se adauga putina apa pentru a obtine o consistenta cremoasa.


Se aseaza pe un platou sau farfurii, se presara Parmezan si se orneaza cu frunze proaspete de busuioc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle in sos de carnati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

27.08.2015, 09:31

Andra_Constantinescu 1

27.08.2015, 09:45

Xandrinne 1

31.08.2015, 23:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fundite cu sos de rosii si ton