Farfalle in sos de carnati

de Satisfyyourcravings in Farfalle, 26 Aug 2015 | 1258 vizualizari

 

O reteta foarte ieftina si extrem de gustoasa, marca Jamie Oliver.

 

INGREDIENTE

  • 4 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 tija de telina
  • 400 grame carnati de buna calitate
  • 1-2 chili
  • 1 lingurita cu varf de seminte de fenicul
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 500 grame farfalle
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri de otet balsamic
  • 1 cutie rosii in bulion (400 grame)
  • frunze de busuioc proaspat
  • Parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle in sos de carnati:

Se curata si taie legumele si chili si se maruntesc cu ajutorul unui robot de bucatarie. Se adauga carnatii, feniculul si oregano si se transforma totul intr-o pasta.


Se rastoarna compozitia obtinuta anterior intr-o tigaie cu putin ulei de masline.


Se amesteca din cand in cand avand grija sa nu se arda.


Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.


Se adauga usturoiul zdrobit in sosul pentru paste, impreuna cu otetul balsamic si rosiile in bulion.


Se adauga putin din apa in care au fiert pastele daca sosul se ingroasa prea tare.


Se scurg pastele, pastrand putin din apa in care au fiert si se adauga peste sos. Se amesteca si se adauga putina apa pentru a obtine o consistenta cremoasa.


Se aseaza pe un platou sau farfurii, se presara Parmezan si se orneaza cu frunze proaspete de busuioc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle in sos de carnati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

27.08.2015, 09:31

Andra_Constantinescu 1

27.08.2015, 09:45

Xandrinne 1

31.08.2015, 23:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci