Farfalle cu macrou afumat

de MotanLaOale in Farfalle, 30 Apr 2015 | 1366 vizualizari

 

Am tot vazut retete, dar cu conserve de ton. Mie imi place mai mult macroul afumat si am zis sa incerc. Foarte bun a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 1 macrou afumat
  • 400g paste farfalle
  • 3 oua
  • 200g telemea de vaca
  • 200g telemea de oaie
  • 100g branza de burduf
  • 100g cascaval
  • 3 linguri smantana
  • 10 masline fara samburi
  • piper
  • sare (daca este nevoie)
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu macrou afumat:

Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe pachet.


Se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs.


Macroul afumat se curata de piele si oase si se rupe bucati.


Branzeturile, fara cascaval, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca cu ouale, smantana si piperul. Sare nu a fost nevoie.


Se amesteca pastele cu amestecul de branza bine, bine.


Intr-o forma unsa cu unt se pune un strat de paste cu branza si se intinde uniform.


Se pun jumatate din bucatile de peste afumat, cateva masline feliate si se rade cascaval pe deasupra.


Se pune inca un strat de paste cu branza si se niveleaza.


Se pune restul de peste afumat, cateva masline si se rade cascaval din abundenta.


Se introduce in cuptor pentru 30-35 minute.


Restul de paste cu branza ramase le-am pus intr-o forma unsa cu unt, am ras cascaval deasupra si am introdus-o in cuptor.


Cand sunt rumenite frumos sunt gata.


Se scot din cuptor, se lasa la racit 10-15 minute si se pot servi.


Este buna si rece.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

05.05.2015, 10:20

Krystyan Trendy 1

10.05.2015, 02:52

Tare bun trebuie să fie!

MotanLaOale 1

10.05.2015, 10:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ficatei si sos de rosii