Farfalle cu macrou afumat

de MotanLaOale in Farfalle, 30 Apr 2015 | 5617 vizualizari

 

Am tot vazut retete, dar cu conserve de ton. Mie imi place mai mult macroul afumat si am zis sa incerc. Foarte bun a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 1 macrou afumat
  • 400g paste farfalle
  • 3 oua
  • 200g telemea de vaca
  • 200g telemea de oaie
  • 100g branza de burduf
  • 100g cascaval
  • 3 linguri smantana
  • 10 masline fara samburi
  • piper
  • sare (daca este nevoie)
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu macrou afumat:

Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe pachet.

Se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs.

Macroul afumat se curata de piele si oase si se rupe bucati.

Branzeturile, fara cascaval, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca cu ouale, smantana si piperul. Sare nu a fost nevoie.

Se amesteca pastele cu amestecul de branza bine, bine.

Intr-o forma unsa cu unt se pune un strat de paste cu branza si se intinde uniform.

Se pun jumatate din bucatile de peste afumat, cateva masline feliate si se rade cascaval pe deasupra.

Se pune inca un strat de paste cu branza si se niveleaza.

Se pune restul de peste afumat, cateva masline si se rade cascaval din abundenta.

Se introduce in cuptor pentru 30-35 minute.

Restul de paste cu branza ramase le-am pus intr-o forma unsa cu unt, am ras cascaval deasupra si am introdus-o in cuptor.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se scot din cuptor, se lasa la racit 10-15 minute si se pot servi.

Este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci