Fundite cu sos de rosii si ton

de aziz in Farfalle, 17 Dec 2010 | 5444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga paste de care doriti
  • o cutie ton
  • o ceapa micuta
  • jumatate cutie pasta de tomate
  • sare piper
  • oregano
  • menta proaspata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu sos de rosii si ton:

se pun la fiert pastele in apa fierbinte cu o jum de lingurita sare si putin ulei.intre timp facem sosul:taiam ceapa f fin si o punem la prajit in putin ulei cind devine sticloasa adaugam pasta de tomate pe care in preala bil am amestecat-o cu o cana de apa calda.adaugam sarre, piper,oregano si la urma se adauga menta proaspata puteti adauga si busuioc eu nu am avut acum.cind pastelesint fierte l-e scurgem de apa si punem peste sosul cu ton lasam sa dea un clocot impreuna si servim calde.se poate adauga o fulguiala de parmezan .pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu sos de rosii si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

giuliana 1

17.12.2010, 17:21

bune imi plac foarte mult pastele

aziz 1

17.12.2010, 18:17

multumesc de vizita

RuxyRux 1

17.12.2010, 22:19

Si mie imi plac!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Fundite cu sunca si ciuperci