Farfalle cu pui si pesto

de - Andreea - in Paste, 21 Ian 2020 | 1386 vizualizari

 

O combinatie tare buna cea de carne si pesto ...si alaturi de paste avem un pranz rapid !

 

INGREDIENTE

  • 150 gr paste tip farfalle
  • 100 gr ciuperci
  • 1 ardei gras galben
  • ulei
  • sare
  • 100 gr piept pui
  • 2 linguri pline cu pesto
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu pui si pesto:

Intr-o oala punem apa la fiert. Cand a inceput sa fiarba punem sarea si pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca . 

Intre timp curatam ardeiul de seminte si il taiem cuburi . 

Pieptul de pui il spalam , il stergem cu un servet de haRtie , eliminam pielita si partile grase  si taiem in cuburi potrivite ca marime . 

Punem o tigaie cu putin ulei la foc mediu si calim pieptul de pui pana se rumeneste frumos pe toate partile .Cand este gata il scoatem pe o farfurie .

In aceeasi tigaie punem ardeiul impreuna cu ciupercile bine scurse de uleiul din conserva . 

Presaram sare si amestecam din cand in cand , 

Cand s-au calit punem pieptul de pui . 

Cand pastele au fiert le scurgem bine de apa si le amestecam cu cele 2 linguri cu pesto. 

Adaugam amestecul de carne si ardei si amestecam bine toate ingredientele.

SErvim imediat ! 

POFTA BUNA ! 

TIPS-URI

1

CARNEA DE PUI POATE FI INLOCUITA CU CARNE DE VITA .

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu pui si pesto" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu pui si ciuperci in sos alb, la cuptor