Farfalle cu sos ragu

de madi_marin in Farfalle, 31 Ian 2014 | 2763 vizualizari

 

Mie sosul ăsta îmi place foarte tare. L-am folosit la lasagna, dar de data asta am ales niste farfalle sau fundiţe şi au ieşit foarte gustoase. Vă invit la masă!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocată amestec
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ceaşcă suc de roşii concentrat
  • vin roşu
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 linguriţă de mustar cu vin şi coacăze (opţional - de la Cora)
  • farfalle
  • ulei
  • parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu sos ragu:

Pentru sos : se toacă ceapa şi usturoiul, iar morcovul se rade fin. Se călesc în ulei, apoi se adaugă carnea şi puţină apă (sau supă de carne nesărată) şi se lasă să fiarbă împreună. Când carnea e aproape gata, se adaugă sucul de roşii,muştarul, vinul, sare, piper şi cimbru. Se lasă să scadă puţin sosul şi să se întrepătrundă aromele. Când e gata se dă deoparte.


Pastele se fierb 10 minute în apă cu sare şi puţin ulei, după care se curg , dar nu foarte bine şi se amestecă cu sos.


Se serevesc cu parmezan ras presărat deasupra.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu sos ragu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

deyutzky 1

01.02.2014, 09:15

foarte bune!

Rocsi 1

01.02.2014, 20:11

Sunt super faine!

diaconta 1

01.02.2014, 23:07

si ce-mi plac "funditele" astea,le gasesc asa mai ...cochete

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Cum se face Sosul Alfredo pentru paste