Farfalle cu jambon de Serrano

de mihaelar63 in Farfalle, 13 Dec 2013 | 1175 vizualizari

 

Ce bune sunt pastele bineinteles cu putina carnita !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste farfale
  • 300 gr jambon de Serrano
  • 3 cepe verzi
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • sos:
  • 1 lingurita amidon ,
  • 2 linguri ulei ,
  • 1 lingura otet,
  • 1 pahar sos aromat : http://www.bucataras.ro/retete/sos-aromat-27184.html
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu jambon de Serrano:

Pastele se fierb in multa apa fierbinte sarata . Se scurg.


Sosul aromat se amesteca cu amidonul si restul ingredientelor indicate .


Se infierbanta pana incepe sa se ingroase .


Jambonul se taie cuburi si se prajeste usor impreuna cu ceapa in ulei .


Se pune jambonul peste paste si se serveste cu adaos de sos de rosiii.


Decorati cu codite de ceapa verde .

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate presara pe deasupra parmezan .

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu jambon de Serrano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

13.12.2013, 12:49

bune

simona72 1

13.12.2013, 13:46

Ce pofta mi-ai facut!!

Rocsi 1

13.12.2013, 20:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!